ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ03302020

Δευ, 30 Μαρ 2020 3pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Νέος Διευθυντής Ορθοπεδικής στο Γεν. Νοσοκομείο Καρύστου

Νέος Διευθυντής Ορθοπεδικής στο Γεν. Νοσοκομείο Καρύστου

Νέος Διευθυντής ανέλαβε υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Συγκεκριμένα, ο νέος Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Ορθοπεδικής είναι ο Αθανάσιος Αλεξανδρής, ο οποίος έχει πλούσια επιστημονική και ακαδημαϊκή εμπειρία στο χώρο της υγείας. 


Ο κ. Αλεξανδρής, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Οστεοπόρωση και τα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών», είναι εξειδικευμένος ιατρός στις αθλητικές κακώσεις και κατέχει μεγάλη κλινική εμπειρία στη Ρομποτική Χειρουργική Γόνατος.
Έχει κατά σειρά προσφέρει τις υπηρεσίες του στα νοσοκομεία Ασκληπιείο Βούλας, Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και Γενικό Νοσοκομείο Κύμης "Γ. Παπανικολάου". Σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καρύστου τονίζεται ότι:
«Η παρουσία του νέου Διευθυντή θα ενδυναμώσει το χειρουργικό τομέα του Νοσοκομείου και θα διατηρήσει το πολύ υψηλό επίπεδο παροχών και ορθοπεδικών επεμβάσεων που έχει να επιδείξει το Νοσοκομείο Καρύστου τα τελευταία χρόνια.
Μάλιστα με τη δρομολόγηση αγοράς και λειτουργίας νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (που έχει ήδη ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ) όσο και με την επικείμενη λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου, το Ορθοπεδικό ιατρείο θα ενισχυθεί και θα αναβαθμιστεί περαιτέρω.» 
Ο κ. Αλεξανδρής θα πραγματοποιεί ιατρείο κατόπιν ραντεβού κάθε Πέμπτη (τηλ 22243-50113). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ