ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07142020

Δευ, 13 Ιουλ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Τι αλλάζει για τα σπίτια μας;

Τι αλλάζει για τα σπίτια μας;

Σήμερα η εκδήλωση για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Ενημερωτική εκδήλωση εκδήλωση-συζήτηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα, με θέμα: «Προστασία της Κύριας Κατοικίας- Δικαίωμα και Ανάγκη», η  Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου της Χαλκίδας, Νίκος Κασσαβέτης. Συντονίζει την εκδήλωση οΔημήτρης Κατσούλης, Δικηγόρος, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ.
Με ομιλητές τους:
Δημήτρη Σπυράκο, Διδάκτωρ Νομικής, Δικηγόρος, Πρώην Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «δικαίωμα στη στέγη, νόμος Κατσέλη: διαχρονικός και αναγκαίος».
Τη δικηγόρο, διαπιστευμένη διαμεσολαβητής και συντονίστρια της Ειδικής Γραμ/τείας Ιδ.Χρέους, μέλος της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ Κατερίνα Καλαμακίδη που ανέπτυξε το θέμα: «Εφαρμογή του ν. Κατσέλη στο ειρηνοδικείο Χαλκίδας, στατιστική αποφάσεων- υποβάθμιση και ουσιαστική κατάργησή του»
Και την Παναγιώτα Καλαποθαράκου, Νομικό, Αντιπρόεδρο ΕΚΠΟΙΖΩ και Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών “Η Παρέμβαση” η οποία μίλησε με θέμα:
«Εναλλακτικά εργαλεία ρύθμισης οφειλών (κώδικας δεοντολογίας, εξωδικαστική ρύθμιση επιχειρήσεων κλπ)».