ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11242020

Τρι, 24 Νοε 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Επιστημονική ενίσχυση του Νοσοκομείου Κύμης

Επιστημονική ενίσχυση του Νοσοκομείου Κύμης

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ανέλαβε υπηρεσία στο Γ.Ν. Κύμης η νέα ιατρός, Επιμελητής Β’ Ακτινοδιαγνωστικής, κα Ελισάβετ Γλυνού.

Η κα Γλυνού είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα «Μεταβολικά Νοσήματα Οστών» (Νοσοκομείο ΚΑΤ) και έχει σημαντική εμπειρία στο Ε.Σ.Υ. αφού έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μεγάλα Νοσοκομεία των Αθηνών όπως το Παίδων «Αγία Σοφία», το Σισμανόγλειο και μέχρι πρότινος στο Παίδων Πεντέλης όπου ειδικεύτηκε στην Παιδοακτινολογία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης έχει δύο Ακτινολόγους στο δυναμικό του και παράλληλα με τις εργασίες ανακαίνισης που έχουν προγραμματιστεί, ενισχύεται η προσπάθεια για την απόκτηση αξονικού τομογράφου καθώς και η διαμόρφωση χώρου για το νέο ψηφιακό Μαστογράφου που θα αγορασθεί. Αρχές του έτους, επίσης, έχουν προγραμματιστεί οι προσλήψεις και δύο επικουρικών τεχνολόγων, δείγμα της βούλησης της Διοίκησης για την ενίσχυση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου τμήματος.
Τέλος, το πρώτο δίμηνο του 2019 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι προσλήψεις τριών επιπλέον μόνιμων ιατρών (νεφρολόγου, παθολόγου, οδοντιάτρου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ