ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08072020

Πεμ, 06 Αυγ 2020 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου

Μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου για τη συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης

Το Επιμελητήριο Ευβοίας ευχαρίστησε τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου για την άμεση ανταπόκριση του και τη δωρεάν προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, για τη διανομή αυτών από το Επιμελητήριο, στους κατοίκους περιοχών της Βόρειας Εύβοιας, με σκοπό την ελάχιστη ανακούφιση τους από τις καταστροφές που προκλήθηκαν μετά από τις φυσικές θεομηνίες στα τέλη του μηνός Σεπτεμβρίου.

Επίσης ευχαρίστησε την Εταιρεία Δίρφυς για την άμεση ανταπόκριση της και την δωρεάν προσφορά 500 φιαλών εμφιαλωμένου νερού, με σκοπό την διανομή αυτών από το Επιμελητήριο, στους πληγέντες κατοίκους των χωριών Μετοχίου, Σπαθαρίου και Καλυβιών, μετά τις μεγάλες ανάγκες που προέκυψαν από την έλλειψη πόσιμου νερού.
Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την συνεισφορά τόσο της Εταιρείας Δίρφυς όσο και του Εμπορικού συλλόγου Καρύστου, μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, το Επιμελητήριο Ευβοίας  θέλησε να εκφράσει ένα δημόσιο ευχαριστώ.