ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ10172018

Τρι, 16 Οκτ 2018 7pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Αξιολόγησαν τα σχέδια

Αξιολόγησαν τα σχέδια

Στο Επιμελητήριο Εύβοιας, συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Αξιολόγησης, με σκοπό την αξιολόγηση, σε επίπεδο Νομού, των 13 επιχειρηματικών σχεδίων, τα οποία παρουσίασαν οι μαθητές στα πλαίσια του1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας.

Μέσω της αξιολόγησης, οι τρεις καλύτερες εργασίες θα περάσουν στο επόμενο στάδιο και θα διαγωνιστούν σε Περιφερειακό Επίπεδο.Η Επιτροπή που κλήθηκε να αξιολογήσει τις τρεις καλύτερες εργασίες του Νομού αποτελούνταν από τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γεροντίτη Ιωάννη, την κα Ισσακίδου Μαρία, Εκπρόσωπο της Δ/Βάθμιας Εκπαίδευσης, τον κο Ζαχαριάδη Θεόδωρο, Εκπρόσωπο των ΤΕΙ Χαλκίδας τον κο Ρουσόπουλο Κωνσταντίνο, Εκπρόσωπο του Οικονομικού Επιμελητηρίου και την κα Αλιακίζογλου Αικατερίνη, Εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με την Επιτροπή τα επιχειρηματικά σχέδια που παρουσίασαν οι εκκολαπτόμενοι νέοι επιχειρηματίες, αποτέλεσαν πραγματικά καινοτόμες και έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες μέσα από υλοποιήσιμα επιχειρηματικά σχέδια δύναται να οδηγήσουν σε ευκαιρίες δημιουργίας βιώσιμων μελλοντικών επιχειρήσεων.

Η τελική βράβευση των εργασιών, έχει οριστεί χρονικά την 26η Απριλίου 2013, ημέρα Παρασκευή, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας μέσα από τον διαγωνισμό επιδιώκει, να δώσει την ευκαιρία στους μαθητές να έρθουν σε επαφή με την έννοια της επιχειρηματικότητας και ευελπιστεί η καλύτερη εργασία σε Περιφερειακό Επίπεδονα αναδειχθεί από το νομό.