ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ03192018

Παρ, 16 Μαρ 2018 2pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ

ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Οι υποσχέσεις ότι θα λειτουργούσε ήδη - Τα Συνοδά Έργα που δεν έχουν ξεκινήσει - Το θέμα στη Βουλή


Η καθυστέρηση ολοκλήρωσης των έργων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας έφτασε στη Βουλή με τη σοβαρή καταγγελία ότι το αρμόδιο Υπουργείο δεν έχει επιδείξει κανένα ενδιαφέρον όσον αφορά στην έγκριση των Τευχών Δημοπράτησης για τα Συνοδά έργα υποδομών – Δικτύων νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Περισσότερα...

Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τι απαντά ο Δήμος Χαλκιδέων στην καταγγελία ότι ευθύνεται για τις καθυστερήσεις

 

Η γραφειοκρατία καθυστερεί - όσο καθυστερεί - την ολοκλήρωση των έργων στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χαλκίδας υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειές του να ξεπεραστούν αυτές οι αγκυλώσεις είναι συνεχείς και μόνιμες. Ο Δήμος απαντά σκληρά σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας.

Περισσότερα...

ΑΣΘΕΝΗΣ Ή ΣΕ... ΙΑΣΗ Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ;

Αντιπαράθεση στοιχείων με το Νέον Νοσοκομείο Χαλκίδας στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης

Ποια είναι η κατάσταση της Υγείας στην Εύβοια σήμερα; Υπήρξε μια ανακοίνωση η οποία περιέγραψε από την κυβερνητική πλευρά μια εικόνα με την παράθεση στοιχείων, ωστόσο ήρθε και η απάντηση η οποία περιγράφει μια ζοφερή κατάσταση και μάλιστα... επίσης με στοιχεία.

Περισσότερα...

Δεν είμαστε όλοι ίσοι ούτε όταν περπατάμε;

Ο Ανδρέας Κολίσογλου συναρπάζει μιλώντας για την αναπηρία ως νοοτροπία

Ο Ανδρέας Κολίσογλου, είναι ψυχολόγος και πρόσφατα βρέθηκε στη Χαλκίδα για την εκδήλωση του Πανευβοϊκού Συλλόγου ‘Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο σύγχρονο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Εύβοιας.

Περισσότερα...

"Αλλάζουμε για να ζούμε"

Εκδήλωση της Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Χαλκίδα

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 το Παράρτημα Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας πραγματοποιεί μια τοπική δράση ενημερωτικού χαρακτήρα στα πλαίσια της Πανελλαδικής Εκστρατείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου).

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ