ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ12192018

Τρι, 18 Δεκ 2018 7pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Κυκλικός κόμβος ή θέσεις... πάρκινκ;

Κυκλικός κόμβος ή θέσεις... πάρκινκ;

Διαφωνία και γι αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων συζητήθηκε η κατασκευή κυκλικού κόμβου στην είσοδο του κτηρίου του ΟΣΕ, πλησίον της παλαιάς γέφυρας.

Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η κατασκευή μικρού  κυκλικού κόμβου μπροστά από το παλαιό κτήριο του ΟΣΕ, όπου σήμερα στεγάζονται τα εκδοτήρια με σκοπό τη διευκόλυνση των οχημάτων. Ο κόμβος θα κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων να είναι πιο ασφαλής και η κίνηση των αυτοκινήτων των επιβατών, που χρησιμοποιούν τα τρένα να διευκολύνεται. Σήμερα, στο σημείο αυτό βρίσκεται μία προστατευτική μπάρα πλησίον της οποίας παρκάρουν καθημερινά αυτοκίνητα.

Το σημείο αυτό αποτέλεσε και η ένσταση της παράταξης Ζεμπίλης. Ο επικεφαλής της παράταξης κατά την τοποθέτηση του επισήμαινε, πως αν αυτό το  έργο εκπονηθεί θα χαθούν πολλές δωρεάν θέσεις πάρκινγκ, οι οποίες χρησιμοποιούνται καθημερινά από πολλούς χαμηλόμισθους Χαλκιδέους, που πηγαινοέρχονται στην Αθήνα με τον προαστιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ