ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ12142019

Πεμ, 12 Δεκ 2019 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Κλειστά τα Αρχεία Ευβοίας για όλο το Φεβρουάριο

Κλειστά τα Αρχεία Ευβοίας για όλο το Φεβρουάριο

Τα Αρχεία Νομού Ευβοίας ενημερώνουν το κοινό ότι θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, λόγω επισκευής του επί της οδού Τζαβέλα 5 κτηρίου στο οποίο στεγάζονται.


Κατ' εξαίρεση, θα εξυπηρετούνται μία φορά την εβδομάδα πολίτες που επιθυμούν τη χορήγηση αντιγράφων από τα αρχεία του Πρωτοδικείου και του Ειρηνοδικείου Χαλκίδας, καθώς και των τεχνικών σχολών Δημοσίας Κατωτέρας, Μέσης Εργοδηγών και "Δημόκριτου), τα οποία απόκεινται σε άλλο κτήριο.
Τα Αρχεία Νομού Ευβοίας είναι περιφερειακή υπηρεσία των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Βασικός σκοπός των Γ.Α.Κ. Ευβοίας είναι η εποπτεία, διάσωση, συγκέντρωση, ταξινόμηση και ευρετηρίαση του αρχειακού υλικού της Ευβοίας και της Σκύρου, καθώς και η διάθεση και η με ποικίλους τρόπους αξιοποίηση όλου αυτού του αρχειακού πλούτου. 
Στην εποπτεία των Γ.Α.Κ. Ευβοίας είναι και τα αρχεία δημόσιων και ιδιωτικών φορέων του Ν. Βοιωτίας, όπου μέχρι στιγμής δεν λειτουργεί αρχειακή υπηρεσία. 
Τα Γ.Α.Κ. Ευβοίας στεγάζονται σε κτήριο που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Χαλκιδέων για τη στέγαση των Αρχείων. Το κτήριο (Κριεζώτειο) βρίσκεται στην οδό Τζαβέλα 5, κοντά στο Μητροπολιτικό Ναό της Χαλκίδας, 
Παρακαλούνται οι πολίτες να αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο σχετική σημείωση με τα στοιχεία των τεκμηρίων που σας ενδιαφέρουν, το όνομά τους και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Σε περίπτωση ανάγκης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Αρχείο στα τηλέφωνα 2221040671 (αρχειοστάσιο επί της λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου) και 6987109850.