ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ10212019

Δευ, 21 Οκτ 2019 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Ο Δήμος περιμένει 200.000 ευρώ από την υπόθεση της Energa

Ο Δήμος περιμένει 200.000 ευρώ από την υπόθεση της Energa

Τα χρήματα υπάρχουν και σύντομα θα αποδοθούν - Στις φυλακές Χαλκίδας  και πάλι ο Φλώρος

Ποσό 200.000 ευρώ αναλογεί στον Δήμο Χαλκίδας από την υπόθεση Energa. Τα χρήματα αυτά υπάρχουν και θα είχαν αποδοθεί αν δυο υπουργοί είχαν υπογράψει την σχετική κοινή απόφαση. 

Πέραν του Δήμου Χαλκίδας άλλοι 71 Δήμοι έχουν λαμβάνειν.


Τα χρήματα υπάρχουν στο ακέραιο γιατί ο Αριστείδης Φλώρος τα είχε σε εταιρικούς λογαριασμούς - δηλαδή δεν τα υπεξαίρεσε - που έχουν κατασχεθεί από το Δημόσιο. Τώρα ο Φλώρος επιστρέφει στη φυλακή Χαλκίδας για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή κάθειρξης 21 ετών που του έχει επιβληθεί και η οποία σίγουρα θα μειωθεί πάρα πολύ όταν θα έχουν εξοφληθεί οι απαιτήσεις όλων..
Τις επόμενες ημέρες ο Φλώρος αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα Διαφθοράς, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για τις συνθήκες πιστοποίησης της αναπηρίας του.
Να σημειωθεί ότι  αποκαλύφθηκε ότι η επανεκτίμηση του ιατρικού φακέλου του Αριστείδη Φλώρου μείωσε το ποσοστό αναπηρίας του στο 55%, από 70%, ενώ δύο γιατροί του «Ευαγγελισμού» δήλωσαν δημοσίως ότι στα πιστοποιητικά αυτά έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή τους και ουδέποτε έχουν εξετάσει τον 39χρονο και έχουν υπογράψει κάποιο έγγραφο.
Το ποιος υπέγραψε τα εν λόγω έγγραφα πάντως έχει ήδη ξεκαθαριστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ