ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08172019

Παρ, 02 Αυγ 2019 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ Η ΜΙΣΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ Η ΜΙΣΗ ΕΥΒΟΙΑ

Τα κανάλια της Στερεάς Ελλάδας δεν εκπέμπουν παντού αφου δεν επιτρέπεται να βάλουν αναμεταδότες

Η Στερεά Ελλάδα απέχει μόλις λίγες δεκάδες χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα κι όμως πέραν των άλλων σοβαρών ελλείψεων που έχουν καταγραφεί δεν έχει ούτε... τηλεοπτικό σήμα για τα κανάλια της περιοχής!

Το πρόβλημα είναι σοβαρό αφού προκύπτει και αθέμιτος ανταγωνισμός (τα κεντρικά κανάλια εκπέμπουν παντού) αλλά και σοβαρό έλλειμμα ενημέρωσης δεδομένου ότι για τα τοπικά θέματα της Στερεάς Ελλάδας, ολόκληρες περιοχές δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Το θέμα τέθηκε χθες στη διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία. 

Μάλιστα, στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι περιφερειακών τηλεοπτικών καναλιών προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους. Ποιο είναι το πρόβλημα; Το αρμόδιο υπουργείο δεν επιτρέπει στα τηλεοπτικά κανάλια να τοποθετήσουν αναμεταδότες ώστε να εκπέμπουν σε όλη την περιφέρεια.

Οι εκπρόσωποι των καναλιών κατέθεσαν στο Σώμα χάρτη που  απεικονίζονται τα σημεία που έχουν τηλεοπτικό σήμα ενώ τα άλλα σημεία η εκπομπή γίνεται από παράνομο  αναμεταδότη της Πάρνηθας τον οποίο θέλει το υπουργείο να τον κατεβάσει.

Αν ο εν λόγω αναμεταδότης καταργηθεί τότε η μισή και πλέον Στερεά Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας θα είναι χωρίς τοπική ενημέρωση.

Για το θέμα μίλησε ενώπιον του συμβουλίου και ο κ. Σπυρόπουλος από το Star Κεντρικής Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ