ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ06272019

Τετ, 26 Ιουν 2019 9am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ "Κάνουμε ό,τι μπορούμε"

"Κάνουμε ό,τι μπορούμε"

Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου απαντά στην ΠΟΕ - ΟΤΑ

Κλιμάκιο συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ, επισκέφθηκαν τον Δήμο Κύμης και διαπίστωσαν ορισμένα θέματα που αναφέρονται σε κείμενο που δημισιοποίησαν  όπως:

✒ Ζητήματα ασφαλείας, χωρίς να εξειδικεύσουν ούτε ενδεικτικά κάποιοπρόβλημα,
✒ Ότι δεν έχουν πάρει τα γάλατα που δικαιούνται από το 2016,
✒ Ότι δεν έχουν πάρει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας του 2018,
✒  Ότι απασχολούνται υπάλληλοι για την λειτουργία του Νομικού Προσώπου, ή με παράλληλα καθήκοντα και σε άλλες εργασίες κλπ
✒ Ότι στέλνονται εξώδικα στους εργαζόμενους χωρίς να διευκρινίζεται για ποιο λόγο γίνεται αυτό κ.α..
Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου απαντά:
"Τα συνδικαλιστικά στελέχη, αν ήθελαν να έχουν πλήρη ενημέρωση θα έπρεπε να συναντηθούν και με την Δημοτική Αρχή, πράγμα που δεν έκαναν.
Γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά τις ελλείψεις που έχουν όλοι οι Δήμοι της Χώρας, κυρίως οι Επαρχιακοί, ότι υπάρχει σοβαρή υποστελέχωση σε όλες τις υπηρεσίες και ότι οι χρηματοδοτήσεις είναι ανύπαρκτες.
Επομένως, για να μην ακούσουν και από την Δημοτική Αρχή αυτά που ήδη γνωρίζουν, προτίμησαν να εκδώσουν Δελτίο Τύπου, αναφέροντας αυτά που θέλουν να ακούσουν οι εργαζόμενοι, που έχουν, ή θεωρούν ότι έχουν, κάποια προβλήματα.
Δεν ειπώθηκε βέβαια ότι για τις καθυστερήσεις στην προμήθεια γάλακτος, η Δημοτική Αρχή έστειλε έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες απειλώντας για πειθαρχικό έλεγχο, για τις καθυστερήσεις αυτές, γιατί πιθανότατα δεν το ανέφερε κανένας από αυτούς που ρώτησαν.
Τώρα μπορεί με αυτό που αναφέρουμε να μας εγκαλέσουν και πάλι ότι απειλούμε τους εργαζόμενους, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, πρέπει κάποιοι να φταίνε.
Όσοι διαφωνούν με την προσπάθειά μας να λειτουργήσουμε με το προσωπικό που έχουμε στην διάθεσή μας, αφού δεν έχουμε την δυνατότητα προσλήψεων, πρέπει να μας πουν αν προτείνουν κάτι διαφορετικό.
Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή, επιδιώκουμε την ενημέρωση και τη συνεννόηση με τα σωματεία στα οποία συμμετέχουν εργαζόμενοι του Δήμου και θέλουμε καλή συνεργασία.
Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό γιατί η επίλυση πολλών προβλημάτων δεν εξαρτάται πάντοτε από εμάς και τους εργαζόμενους ή τις συνδικαλιστικές οργανώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ