ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ09192018

Τρι, 18 Σεπ 2018 10pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

Έγινε αποδεκτή από τον κ. Παγώνη - Αιτία η δικαστική αντιπαράθεση με εργαζομένους;


Ανοικτή πληγή φαίνεται να είναι για τον Δήμο Χαλκιδέων η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ της διοίκησης της ΔΕΥΑΧ και εργαζομένων σε αυτήν αφού πέρα από την αδυναμία συνεννόησης των δυο πλευρών, έχουμε πλέον και την παραίτηση του προέδρου του φορέα.

Αυτή η εξέλιξη στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής αποτελεί τις τελευταίες ώρες, μια δυσάρεστη εξέλιξη. Η παραίτηση του κ. Γιώργου Σανιδά απο τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΧ, δημιουργεί ερωτηματικά αφού πιθανόν να οφείλεται σε διαφωνία με την δημοτική αρχή για το πως πρέπει να διαχειριστούν την δικαστική αντιπαράθεση.
Παρά το γεγονός ότι Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει τελικά η οικειοθελής απομάκρυνση του κ.Σανιδά απο τη Δημοτική Επιχείρηση, ο ίδιος σε δημόσιες δηλώσεις, όχι μόνο επιβεβαίωσε την παραίτηση του, αλλά αποκάλυψε ότι αυτή έχει γίνει αποδεκτή απο τον Δήμαρχο.
“Όντως υπέβαλα την παραίτησή μου γραπτώς στον Δήμαρχο και αυτή έγινε αποδεκτή“, δήλωσε στο evia365 ο κ.Σανιδάς, χωρίς να σχολιάσει τους λόγους που τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει απο το τιμόνι της ΔΕΥΑΧ.
Φαίνεται ότι τα έντονα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις αντιδικίες μεταξύ Δημοτικής Αρχής και εργαζομένων στην επιχείρηση και τη λειτουργία της, να στάθηκαν ικανά για μια τέτοια εξέλιξη.
Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κ. Γιώργος Σανιδάς σχολιάζοντας την δικαστική διαμάχη είχε πει πως κάθε εβδομάδα εκδίδεται και μία νέα απόφαση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς και πως ελπίζει στην έκδοση της τελεσίδικης απόφασης και στην οριστική εκδίκαση της τον Μάιο.
Λίγο μετά παραιτήθηκε...