ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ08252019

Παρ, 23 Αυγ 2019 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Το Ε.Κ.Ε. παίρνει θέση για την υπόθεση Αυλίδας

Το Ε.Κ.Ε. παίρνει θέση για την υπόθεση Αυλίδας

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας αντιδρά στην πρόταση για την οριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου στην περιοχή της Αυλίδας αφού όπως υποστηρίζεται  ενδεχομένως η οριοθέτηση να δημιουργήσει προβλήματα στις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, από την πρώτη στιγμή, που πληροφορήθηκε (αν και με καθυστέρηση), το έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προς τους εμπλεκόμενους φορείς του Δήμου Χαλκιδέων και της Αντιπεριφέρειας Ν.Εύβοιας, ως προς γνωμοδότηση για την οριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου, παρακολουθεί την εξέλιξη από κοντά.  

Αυτό που θα θέλαμε να διατρανώσουμε  προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι στην εν λόγω περιοχή, δραστηριοποιούνται πολλές επιχειρήσεις, όπου υπάρχουν εργαζόμενοι και εκπρόσωποί τους.

Πέρα από τους διάφορους πόθους, όπου εκφράζονται για την περιοχή κατά καιρούς, κανένας δεν μπορεί να απαξιώνει τους εργαζόμενους και την γνώμη αυτών.

Ήδη ζητήσαμε από όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμο, Περιφέρεια, ΟΛΝΕ κ.λ.π.) αλλά ζητάμε και από όλους τους Βουλευτές του Νομού να πάρουν δημόσια θέση επί του θέματος, ώστε να γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία τις προθέσεις τους.

Οι εργαζόμενοι είναι μέλη αυτής της σκληρά βαλλόμενης κοινωνίας και είναι αποφασισμένοι, μαζί με το κοινωνικό σύνολο να είναι μπροστά σε όλες τις εξελίξεις».