ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11192019

Τρι, 19 Νοε 2019 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Νίκη ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΛΑΡΚΟ

Νίκη ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΛΑΡΚΟ

Θριαμβευτική νίκη κατάφερε η παράταξη της ΔΑΚΕ στην ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας στις αρχαιρεσίες της περασμένης Παρασκευής. Μέσα σε ένα δύσκολο και αβέβαιο εργασιακό περιβάλλον οι 670 εργαζόμενοι κλήθηκαν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους μέσα από τρεις παρατάξεις.

Η απουσία της ΠΑΣΚΕ μέλη της οποίας ενσωματώθηκαν στους ανεξάρτητους προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν εμφανής. Από τα 9 μέλη του νέου Δ/Σ του σωματείου η ΔΑΚΕ εξέλεξε τα 7 και μόλις 2 η παράταξη του ΕΑΜ που πρόσκειται στο ΚΚΕ, ενώ δεν κατάφερε να εκλέξει εκπρόσωπο η παράταξη των ανεξάρτητων. Ο έως σήμερα πρόεδρος
Ανδρέας Κορέτζελος επανεξελέγη πρώτος και το πιθανότερο είναι στην συγκρότηση του Δ/Σ που θα ακολουθήσει να συνεχίσει να προσφέρει από την θέση του προέδρου όπως άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του σήμερα στον FM-1. Αναλυτικά ποιοί εκλέγοντα: ΔΑΚΕ έδρες 7 Ανδρέας Κορέτζελος, Άγγελος Γκιώνης, Ευάγγελος Θάνος, Ζαχαρίας Καζάνας, Γεώργιος Ανδρίτσος, Χρή- στος Βασιλείου, Χρήστος Σαρηγιάννης. ΕΑΜ έδρες 2 Παναγιώτης Πολίτης, Παρασκευάς Ζυγογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ