ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ09232019

Παρ, 20 Σεπ 2019 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια επιχειρηματιών της Εύβοιας στην Γαλλία

Σεμινάρια επιχειρηματιών της Εύβοιας στην Γαλλία

Σε θέματα ανάπτυξης επιχειρηματικών δράσεων με περιβαλλοντικό προσανατολισμό, και σε θέματα ανακύκλωσης και πράσινης ενέργειας, εκπαίδευσε στην Γαλλία το Επιμελητήριο Εύβοιας, 20 επιχειρηματίες μέλη του το διάστημα 26/11/2018 – 7/12/2018. στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS, συνεργαζόμενο άρτια με το Επαγγελματο-Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Γαλλικής Περιφέρειας, Franche – Comte.


Οι εκπαιδευόμενοι καταρτίστηκαν στην διαδικασία και στα συστήματα ενσωμάτωσης στις επιχειρήσεις πρακτικών για την προστασία του περιβάλλοντος, μέσα όχι μόνο από θεωρητικά μαθήματα αλλά και μέσα από πολλαπλές επισκέψεις σε σημαντικές παραγωγικές επιχειρήσεις, πρότυπα στον τομέα.
Εκτός του προγράμματος κατάρτισης των επιχειρηματιών και μετά από πρωτοβουλία της προέδρου του Επιμελητηρίου κας Παρασκευής Αγιοστρατίτη επετεύχθησαν συμφωνίες :
•    Με το Δήμο του ΜΠΕΛΦΟΡ, για τη διάθεση μόνιμου χώρου προβολής της Εύβοιας και πώλησης ευβοϊκών προϊόντων στην δημοτική αγορά της πόλης. 
•    Με το Επιμελητήριο του ΜΠΕΛΦΟΡ,  για την παροχή πρακτικής εκπαίδευσης μαθητών τεχνικών σχολών από την Εύβοια σε επιχειρήσεις της γαλλικής περιοχής, (στους μαθητές θα παρέχεται δωρεάν διαμονή και διατροφή), σε 3 Ειδικότητες :
Μηχανικούς αυτοκινήτων για την πρακτική εξάσκηση τους στην Peugeot
 Κομμωτές/τριες
ΣΕΦ
Η επιτυχής αποστολή του Επιμελητηρίου όσον αφορά το πρόγραμμα κατάρτισης και τις σημαντικές για τον τόπο μας συμφωνίες που επετεύχθησαν έγιναν αντικείμενο παρουσίασης από τον Γαλλικό  Τύπο με άμεσο αποτέλεσμα την προβολή της Εύβοιας και ως τουριστικό προορισμό.