ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι01212020

Δευ, 20 Ιαν 2020 10pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Αγροτικά προϊόντα της Εύβοιας στο Τελ Αβίβ

Αγροτικά προϊόντα της Εύβοιας στο Τελ Αβίβ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στη γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ, στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού με στόχο την προώθηση της Γαστρονομίας και του Τουρισμού.
«Ήρθαμε στο Τελ Αβίβ και τα κάναμε άνω κάτω. Ενθουσιασμένοι όλοι από τις γεύσεις Στερεάς Ελλάδας που δημιούργησε ο Άκης Πετρετζίκης, στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργανώσαμε με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού του Ισραήλ. Μαζί μας και οι επιχειρηματίες του τουρισμού και της αγροδιατροφής για στοχευμένες συναντήσεις με τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία και τους μεγαλύτερους εισαγωγείς. Την ανάπτυξη τη δημιουργούμε, δεν την περιμένουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.
Από τη πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός δήλωσε:
«Εμείς ταξιδέψαμε μέχρι το Τελ Αβίβ. Οι γεύσεις, όμως, της Στερεάς Ελλάδας «ταξίδεψαν» σε ολόκληρο τον κόσμο! Και μιλήσαμε για τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, αυτά της Περιφέρειάς μας!
Μια ακόμα, λοιπόν, αποστολή με στόχο την προώθηση της Γαστρονομίας και του Τουρισμού, μας γέμισε χαμόγελα και ικανοποίηση! Συνεχίζουμε...».