ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08172019

Παρ, 02 Αυγ 2019 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ευβοϊκή εκπροσώπηση σε σύσκεψη για την πτηνοτροφία

Ευβοϊκή εκπροσώπηση σε σύσκεψη για την πτηνοτροφία

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με πρωτοβουλία του κ. Μαρκόπουλου και του βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου σύσκεψη με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Καρασμάνη. Στη σύσκεψη ήταν παρόντες από την Εύβοια οι Θαν. Αγγελάκης (Πρ. Ένωσης Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων), κ. Γ. Κελαϊδίτης (Περ. Σύμβουλος Εύβοιας) και Απ Ζιώγας (Πρ. Παραγωγών Πτηνοτρόφων).

Επίσης, ήταν ο κ. Νιτσιάκος από τα Ιωάννινα, Μπαλτόπουλος, Ζούρας και ο Πρ. Συνεταιρισμού Πτηνοτρόφων Πίνδος. Στη συνάντηση ετέθησαν ζητήματα πανωτοκίων, από τη μη εφαρμογή του νόμου 3259/2004 από την τέως ΑΤΕ. Επίσης θέματα εγγυη- μένων δανείων, καρτέλ των Σούπερ Μάρκετ και ποινών από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Συμφωνήθηκαν περαιτέρω ενέργειες και συνεννοήσεις με το Υπ. Ανάπτυξης και Οικονομικών ώστε να προκύψει ανα-
συγκρότηση του κλάδου. Σε διαφορετική περίπτωση, είπαν οι πτηνοτρόφοι, ο κλάδος της πτηνοτροφίας δε θα αντέξει τον ανταγωνισμό και οι εταιρείες θα πτωχεύσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ