ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι08212018

Τρι, 21 Αυγ 2018 8pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΜΕΤΩΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Η τακτική της εξωστρέφειας και η πίεση για επίλυση σοβαρών εκκρεμοτήτων - Πρώτος απολογισμός Αγιοστρατίτη σήμερα Δευτέρα

Η επίσκεψη στο Βουκουρέστι, τα πυρόπληκτα δάνεια, η υπό εκκαθάριση Συνεταιριστική Τράπεζα, πρόκειται να τεθούν την Δευτέρα (ώρα 7 μ.μ.), στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Ευβοίας. Ο εν λόγω μινι - απολογισμός  αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί σηματοδοτεί την τακτική της νέας διοίκησης Αγιοστρατίτη, να μην μεταθέτει τίποτε που μπορεί να γίνει σήμερα για... αύριο, αλλά και τις δυνατότητες που έχει στην Ελλάδα ένα Επιμελητήριο να αξιώνει και να επιτυγχάνει λύσεις.

Περισσότερα...

Όλα τα θέματα στο τραπέζι

Εφ όλης της ύλης συνεδρίαση στο Επιμελητήριο τη Δευτέρα

Δευτέρα και ώρα 19:00,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας (Ελ. Βενιζέλου 12 Χαλκίδα), θα συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για θέματα που τον τελευταίο καιρό απασχόλησαν τον φορέα, θέματα όπως η αποστολή στη Ρουμανία, τα πυρόπληκτα δάνεια, τα δάνεια της Συνεταιρισιτκης κ.λ.π.

Περισσότερα...

Νεανικότητα και επιχειρείν

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης την Παρασκευή στη Χαλκίδα

H Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις, στο πλαίσιο του κύκλου διαλόγων «Ο Λόγος στους Νέους. Ο Λόγος στο Μέλλον», διοργανώνει στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με θέμα «Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τις Νέες και Εξωστρεφείς Επιχειρήσεις».

Περισσότερα...

Τετραπλή ενημέρωση από το Επιμελητήριο Ευβοίας

Επιτυχής εκδήλωση για εξωδικαστικό μηχανισμό, φορολογικό δίκαιο κ.α.

Εσπερίδα που είχε ως θέματα, τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τα νέα δεδομένα, το φορολογικό δίκαιο, την επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων, το ασφαλιστικό και τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στην μουσική, διοργάνωσε με επιτυχία το Επιμελητήριο.

Περισσότερα...

ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το Επιμελητήριο συνεχίζει τον κύκλο των επαφών απαιτώντας λύσεις

Τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Ευβοίας για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων δανείων που έχουν χορηγηθεί από την υπό εκκαθάριση Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας αλλά και τα πυρόπληκτα δάνεια, κατέθεσαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ευβοίας στον κο Γεώργιο Πάσχα, Διευθυντή Επιθεώρησης Εποπτευομένων Εταιρειών στην Τράπεζα της Ελλάδος, σε προγραμματισθείσα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ