ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ11172019

Παρ, 15 Νοε 2019 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Εύβοια χάνει προνόμια γιατί δεν θεωρείται... νησί

Αγιοστρατίτη: Πρέπει να παρακάμψουμε σχετική ευρωπαϊκή νομοθεσία

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη, θεωρεί σοβαρή αδικία το γεγονός ότι η Εύβοια δεν επιχορηγείται ως νησί για σημαντικά αναπτυξιακά προγράμματα επειδή έχει τις δύο γέφυρες.

Περισσότερα...

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Αν η ΕΕ το δεχθεί, ανοίγει ο δρόμος για να εφαρμοστεί το σχέδιο διάσωσης του 2014

Η Ευρωπαϊκή  Ένωση επιβαρύνει δραματικά την πολύπαθη ΛΑΡΚΟ, ζητώντας να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο, ως δήθεν κρατική επιδότηση, τουλάχιστον 136 εκατ. ευρώ. 

Περισσότερα...

Παράταση στη ρύθμιση οφειλών (και) στους Δήμους της Εύβοιας

Παράταση έως 31/12/2019 για τη ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, σε έως και 100 δόσεις, ανακοίνωσε το αρμόδιο υπουργείο.

Ειδικότερα, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες των ΟΤΑ α’ βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και τις 29/11/2019, σε έως 100 δόσεις., κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη.

Περισσότερα...

Γραφείο ΟΑΕΔ στο Επιμελητήριο

Δύο ευχάριστες ανακοινώσεις επιφύλαξε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, η πρόεδρος Βούλα Αγιοστρατίτη.

Η πρώτη αφορά την έγκριση αιτήματος ευβοϊκών προϊόντων στην αγορά του Μπέλφορτ και η δεύτερη τη συμμετοχή μελών του ΕΟΑΕΝ, στο συμβούλιο του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών.

Περισσότερα...

Η ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΜΗ

Νέο ανάγλυφο πέτρωμα στην περιοχή Μανικίων

Πάνω από 2.000 πίστες αναρρίχησης ο μεγάλος πλούτος της περιοχής

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ