ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ02192020

Τρι, 18 Φεβ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Οφέλη και κίνδυνοι από το Διαδίκτυο Ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λουκά

Οφέλη και κίνδυνοι από το Διαδίκτυο Ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λουκά

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αγίου Λουκά διοργανώνει συνάντηση - συζήτηση με θέμα το διαδίκτυο.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μάθησης Επικοινωνίας και Συμπεριφοράς «Εξελίσσειν» το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με θέμα:
«Διαδίκτυο-κοινωνικά δίκτυα-ηλεκτρονικά παιχνίδια. Επιδράσεις των Νέων Τεχνολογιών στη ζωή μας. Χρήση και κατάχρηση, οφέλη και κίνδυνοι».
ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Δρ. Βασίλης Σακκάς Σύμβουλος Μάθησης – Επικοινωνίας & Συμπεριφοράς  * Επιστημονικός Διευθυντής  του Ινστιτούτου Μάθησης Επικοινωνίας και Συμπεριφοράς «Εξελίσσειν» * Διδάκτωρ Ψυχολογίας,  * Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Κοινωνιολόγος.
Θα αναπτυχθεί το παραπάνω θέμα από τον ομιλητή και στη συνέχεια θα απαντηθούν ερωτήσεις και θα γίνει συζήτηση πάνω στο θέμα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει στη διάρκεια της συζήτησης.
Η παρουσία σας και η συμμετοχή στη συζήτηση με θέματα που αφορούν τα παιδιά μας θα βοηθήσει όλους μας στην καλύτερη κατανόηση των συμπεριφορών των παιδιών μας και την αντιμετώπιση σημερινών και μελλοντικών προβλημάτων τους.