ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09222019

Παρ, 20 Σεπ 2019 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ ▶ Ο Σύλλογος δασκάλων - Νηπιαγωγών ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Διήμερο κινητοποιήσεων

▶ Ο Σύλλογος δασκάλων - Νηπιαγωγών ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Διήμερο κινητοποιήσεων

Τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή και συγκέντρωση στα Προπύλαια


To ΔΣ του Συλλόγου δασκάλων – Νηπιαγωγών Χαλκίδας οργανώνει διήμερο κινητοποιήσεων, με σημαία αγώνα την διεκδίκηση του Δημόσιου Δωρεάν σχολείου και το δικαίωμα στην εργασία, για μια ζωή αξιοπρέπειας.

• Την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 7.00 στην πλατεία ταχυδρομείου, μουσική διαμαρτυρία που συνδιοργανώνουν με την ΕΛΜΕ Εύβοιας. (Νίκος Γιακουμάκης κιθάρα φωνή, Δημήτρης Αντωνιάδης τύμπανα, Πέτρος Βασιλείου κιθάρα, Μάριος Ζαχαριάδης μπάσο)
• Την Παρασκευή 30 Μαρτίου, απεργιακή κινητοποίηση με 3ωρη στάση εργασίας από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος και των ΔΥΕΠ και 3ωρη από τον Σύλλογο Χαλκιδας, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των μελών του στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα στα Προπύλαια.
Θα αναχωρήσουν στις 11.30 από το Βούρκο με λεωφορείο που θα έχει ο Σύλλογος. (Για δηλώσεις συμμετοχής στο 6974341868 Βέτα Κορωναίου)
Οι εκπαιδευτικοί παλεύουν για:
μόνιμους, μαζικούς διορισμούς για την κάλυψη όλων των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης,
ενιαία δημόσια δωρεάν δεκατετράχρονη εκπαίδευση (ενιαίο δωδεκάχρονο δημόσιο δωρεάν υποχρεωτικό σχολείο και δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση για όλα τα παιδιά 4 έως 6 στο δημόσιο Νηπιαγωγείο) άμεσα σε όλη τη χώρα,
στήριξη της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης,
εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων,
μείωση της αναλογίας εκπαιδευτικών – μαθητών σε 1:15 για το νηπιαγωγείο και 1:20 για το δημοτικό σχολείο,
αύξηση δαπανών για την παιδεία, υπεράσπιση των μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.