ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ08252019

Παρ, 23 Αυγ 2019 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Συνέδριο ουσίας των Δασκάλων - Νηπιαγωγών

Συνέδριο ουσίας των Δασκάλων - Νηπιαγωγών

Εντυπωσιακή συμμετοχή - σημαντικές οι εισηγήσεις

"Ο κόσμος αλλάζει και εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να μείνουμε αμέτοχοι και αποστασιοποιημένοι κάτω από το περίβλημα μιας δήθεν επαναστατικότητας χωρίς ουσιαστικές προτάσεις".

Από ομιλία στο ο 2ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τόσο εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής, που είχε, αφού εγγράφηκαν πάνω από τριακόσιοι σύνεδροι όσο για την ποιότητα των εισηγήσεων όλων των συμμετεχόντων.

 

Στην επιστημονική επιτροπή συμμετείχαν οι Διονύσης Βαβουγυιός, Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αναστάσιος Εμβαλωτής, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ευγενία Κολέζα, Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών Ανδρέας Μπρούζος, Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

Ο Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας ευχαριστεί για την συνδιοργάνωση την Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και την Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας. Το ΔΟΑΠΠΕΧ, τον Δήμο Χαλκιδέων, την εταιρία Φάρμα κρεάτων Αγγέλου, την εταιρία Ιαπωνική Εύβοιας, την καφετερία Γκαστόν, την εταιρία AKFA ABEE , το βιβλιοπωλείο Σαμαρτζή και  το sport park DERNEKI. Οι εποχές που ζούμε επιβάλλουν συμμετοχή.

 

"Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις ιδέες μας, να πιστεύουμε σε αυτές. Οφείλουμε να τις προστατέψουμε και να τους δημιουργήσουμε το χώρο, που θα τις κάνει μεγαλύτερες, για να γίνουν ένα υπέροχο κομμάτι της ζωής μας, της εκπαίδευσης του κόσμου. Επειδή η σιωπή είναι συνενοχή, η αδιαφορία συναίνεση και η αποχή αποδοχή", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.