ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08172019

Παρ, 02 Αυγ 2019 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Απονομή βεβαιώσεων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλκιδέων

Απονομή βεβαιώσεων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλκιδέων

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλκιδέων απονέμει τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευόμενους που παρακολούθησαν τα εξής γνωστικά αντικείμενα: Ιταλικά για τον τουρισμό. Επεξεργασία κειμένου & Διαδίκτυο. Αγγλικά για το χώρο εργασίας. Ισπανικά για τον τουρισμό. Ασφάλεια & Ποιότητα Τροφίμων. Αγγλικά για τον τουρισμό. Ρωσικά για τον τουρισμό. Τουρκικά για τον τουρισμό. Καινοτομία / Επιχειρηματικότητα / Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση. Διαχείριση εργασιακού άγχους / Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Γερμανικά για τον τουρισμό. Ιστορία της Τέχνης. Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώνονται και μέσω μηνυμάτων ότι μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις τους κάθε μέρα μεταξύ 10 το πρωί και 2 μετά το μεσημέρι, από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που βρίσκεται στον 5ο όροφο του νέου Δημαρχείου (Μεγασθένους και Ληλαντίων).

Το διάστημααπό 4 έως και 17 Αυγούστου το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης θα παραμείνεικλειστό. Σύντομα, θα αναρτηθεί η λίστα με τατμήματα μάθησης που θα λειτουργήσουντη νέα περίοδο. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα μπορούν να κάνουν καινούρια αίτηση για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά μετά τις 20 Αυγούστου. Για την έναρξη παραλαβής των νέων αιτήσεων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται επίσης και στη σελίδα «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χαλκιδέων» στο facebook.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουνενήλικες κάθε ηλικίας, μόρφωσης και εθνικής προέλευσης. Τα μαθήματα θα γίνονται το απόγευμα, 2 ή 3 φορές την εβδομάδα στον -προσβάσιμο και για ΑμεΑ- χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και θα ολοκληρώνονται σε κύκλο 25 έως 50 ωρών. Παρέχονταιδε,δωρεάν.

Ένα νέο τμήμα ξεκινάει όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευομένων (15), οι οποίοι ενημερώνονται τηλεφωνικά από τους Υπευθύνους του προγράμματος, ενώ έχει περιορισμό 20 συμμετεχόντων. Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και τηρείται σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Οι αιτούντες που δεν καλούνται για τα τμήματα που ξεκινούν θα πρέπει να περιμένουν τη δημιουργία καινούριου τμήματος. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22213 55116. 'Όσοι δε επιθυμούν να ενημερωθούν πληρέστερα για το εκπαιδευτικό πλαίσιο των προγραμμάτων, μπορούν να απευθύνονται στις υπευθύνους του προγράμματος [ Κόκκαλη Αρετή (υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας) & Μιμιγιάννη Σταματία (υπεύθυνη Οργάνωσης) ] στον 5ο όροφο του Δημοτικού καταστήματος κάθε εργάσιμη μέρα 10 το πρωί με 2 μετά το μεσημέρι Η φόρμα της αίτησηςεγγραφής και δήλωσης προτίμησης επί των προσφερομένων προγραμμάτων/μαθημάτων, βρίσκεταιδιαθέσιμη σταΚαταστήματα και ταΚ.Ε.Π. του Δήμου Χαλκιδέων, καθώςκαι στηνιστοσελίδα του (www.dimos-xalkideon.gr).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ