ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ07202019

Παρ, 19 Ιουλ 2019 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Το παλιρροϊκό φαινόμενο σε συνεχείς παρουσιάσεις

Το παλιρροϊκό φαινόμενο σε συνεχείς παρουσιάσεις

Σε συνέχεια της προσπάθειας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, για την τουριστική προβολή της Ευβοίας, δημιουργείται μία νέα δράση, επάνω στην παραλία της Χαλκίδας, η παρουσίαση του Παλιρροϊκού Φαινομένου.

Οι παρουσιάσεις θα γίνονται από τον κο Χαράλαμπο Σφέτσα, συγγραφέα του βιβλίου «Η Χαλκίδα, και το Παλιρροϊκό Φαινόμενο» και την στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, με στόχο να προβληθεί στο ευρύ κοινό και να λειτουργήσει σαν μία παρουσίαση θεσμός για την πόλη της Χαλκίδας και ως πόλος έλξης για τον τουρισμό στην Εύβοια.
Οι επισκέπτες θα εξερευνούν από κοντά το φαινόμενο και θα βιώνουν την «τρελή» φορά των νερών του Ευρίπου σε μία διαδραστική παρουσίαση.
Το πρόγραμμα των Παρουσιάσεων ορίζεται ως ακολούθως:
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 19:00, με εναρκτήρια ημερομηνία την 3η Αυγούστου 2018.
Οι παρουσιάσεις θα διεξάγονται στο τεταρτοκύκλιο από την Ευβοϊκή πλευρά, δίπλα και κάτω από τη γέφυρα (έναντι Mostar), έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Όλοι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ