ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ09232019

Παρ, 20 Σεπ 2019 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας;

Θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας;

Φαίνεται ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης του δομικού υλικού του Αρχαίου θεάτρου της Ερέτριας.


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ωστόσο η γραφειοκρατία πολλές φορές θέλει χρόνο να ξεπεραστεί. Οι πιο αισιόδοξοι εντοπίζουν την έναρξη των εργασιών τον Ιούνιο του 2018, ενώ άλλοι προβλέπουν πως η αρχαιολογική σκαπάνη θα πιάσει δουλειά με την έλευση του 2019.

 Ήδη η Eφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας ανακοίνωσε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με αντικείμενο εργασίας την αποκατάσταση και συντήρηση δομικού υλικού του αρχαίου θεάτρου Ερέτριας.
Επίσης η Περιφέρεια Στερεάς .Ελλάδας έχει δεσμεύσει τα χρήματα (1.050.000€) για αυτό το σκοπό εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι, οι πόροι προήλθαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων όπου και εντάχθηκε η αποκατάσταση και συντήρηση του Αρχαίου θεάτρου της Ερέτριας.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ