ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08172019

Παρ, 02 Αυγ 2019 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7η δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καθενών

7η δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καθενών

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε άλλη μια δράση για την καλοκαιρινή εκστρατεία του Future Library, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καθενών. Ήταν «Η μέρα του ράβε και του ξήλωνε».

Η δράση ξεκίνησε με την αφήγηση  της Ιλιάδας και της Οδύσσειας και επικεντρωθήκαμε στην ιστορία της Πηνελόπης, γυναίκας του Οδυσσέα, η οποία για να απαλλαγεί από τους μνηστήρες ύφαινε και ταυτόχρονα ξήλωνε το υφαντό της. Στην συνέχεια τα παιδιά παρακολούθησαν ένα μικρό απόσπασμα για την ιστορία της Πηνελόπης και του Οδυσσέα  και ενημερώθηκαν για την υφαντική τέχνη στην αρχαιότητα.

Έπειτα τα παιδιά είδαν από κοντά τον αργαλειό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καθενών και με την βοήθεια της κυρίας Λιάρου Βασιλικής, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά της, διασκέδασαν και έμαθαν να υφαίνουν.

Η υλοποίηση της δράσης πραγματοποιήθηκε από την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης Μαρία Αναστασίου και την κυρία Λιάρου Βασιλική, κάτοικο της Τοπικής Κοινότητας Καθενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ