ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ06272019

Τετ, 26 Ιουν 2019 9am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ ▶ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

▶ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του ΤΕΙ

Το Περιφερειακό Τμήμα Υγειονομικής Περίθαλψης (Ψαχνά) σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νοσοκομείου Χαλκίδας, διοργανώνει επαναληπτική εθελοντική αιμοδοσία για την αντικατάσταση των μονάδων αίματος της τράπεζας.

Εκτιμάται ότι κάθε χρόνο παγκοσμίως γίνονται περίπου 110 εκατομμύρια αιμοληψίες από μερικές δεκάδες εκατομμύρια αιμοδοτών,όμως οι ανάγκες σε όσους χρειάζονται αίμα είναι πολύ μεγαλύτερες.
Το αίμα είναι ένα αγαθό που δημιουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός και το προσφέρει μόνο η ανθρώπινη ευαισθησία. Ολοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε εθελοντικά και να διαθέσουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να προσφέρουμε λίγο αίμα.
Πολλές φορές η άγνοια και ο φόβος μας κάνει να διστάζουμε να το προσφέρουμε. Ομως η διαδικασία της αιμοδοσίας διαρκεί μόλις 10΄ λεπτά και γίνεται από ειδικό καταρτισμένο προσωπικό και ανώδυνα.
Να μην ξεχνάμε ότι:δίνουμε αίμα, Δίνουμε ζωή.
Το κλιμάκιο του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νοσοκομείου Χαλκίδας θα βρίσκεται στο χώρο του Τ.Ε.Ι.στα Ψαχνά, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και από ώρα 09.30 έως 14.00.     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ