ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08172019

Παρ, 02 Αυγ 2019 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Επαναλειτουργία Ιατρείου στην Ιστιαία μετά από οκτώ μήνες

Επαναλειτουργία Ιατρείου στην Ιστιαία μετά από οκτώ μήνες

Άμεσα θα τεθεί σε λειτουργία το αγροτικό ιατρείο Αγίου Γεωργίου Λιχάδος, στον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού, μετά από οκτώ μήνες μη λειτουργίας.

Η δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ευσταθίου είναι ικανοποιημένη για τις ενέργειες που γίνονται και την στήριξη του Υφυπουργού Υποδομών κ. Νίκου Μαυραγάνη για την επίτευξη της επαναλειτουργίας του αγροτικού ιατρείου Λιχάδος.

Η κ. Ευσταθίου δήλωσε: Η κοινή προσπάθεια του υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κου Ν. Μαυραγάνη και της δημοτικής αρχής έφερε αποτελέσματα. Μετά από οκτώ μήνες απουσίας αγροτικού ιατρού από τους οικισμούς Αγίου Γεωργίου Λιχάδος , Λιχάδος και Γιάλτρων σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της δημάρχου στα αγροτικά ιατρεία των παραπάνω οικισμών μαζί με τον με τον αγροτικό ιατρό κο Σταμάτη Βελόπουλο για την άμεση λειτουργία των ιατρείων και την εξυπηρέτηση των δημοτών μας .