ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι10222019

Δευ, 21 Οκτ 2019 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ

ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΣΙΩΠΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας του, ούτε για εκκίνηση προσλήψεων εξοπλισμών κ.α.

Τι συμβαίνει με το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας; 

Περισσότερα...

ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ NOVARTIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΡΑΦΑΗΛ

Της ζητούν να μειώσει την αξία του φαρμάκου που χρειάζεται - Συγκλονιστική η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας - Έχουν μαζευτεί 1,7 εκατ. ευρώ

Η κινητοποίηση της Χαλκίδας και της Εύβοιας για τη σωτηρία του μικρού Ραφαήλ είναι συγκλονιστική. Το σύνολο των φορέων της περιοχής συνδράμει με χίλιους τρόπους για να συγκεντρωθει το ποσό των 3.500.000 ευρώ, που απαιτεί μια νέα πειραματική θεραπεία που όλοι ελπίζουν να του σώσει τη ζωή.

Περισσότερα...

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ

Κίνδυνος αναστολής λειτουργείας των εξωτερικών ιατρείων, της παθολογικής κλινικής και των χειρουργείων

Οι συνεχείς συνταξιοδοτήσεις ιατρών, που δεν αναπληρώνονται, καθώς και η μόνιμη έλλειψη ειδικευόμενων ιατρών, οι οποίοι εγκαταλείπουν όλο και περισσότεροι τη χώρα λόγω της δημοσιονομικής κρίσης, έχουν φέρει το Νοσοκομείο Χαλκίδας στα όρια του.

Περισσότερα...

ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

Μπορεί να γίνει με τη στήριξη των ΑΧΕΠΑ - Ένας απολογισμός της διοικήτριας του Νοσοκομείου Βασιλικής Αγγελοπούλου

Για τη δημιουργία ερευνητικού κέντρου στην πατρίδα του μεγάλου ερευνητή Γ. Παπανικολάου, η οποία ανάμεσα στα άλλα θα συμβάλλει στη γνωστοποίηση και του τόπου της Κύμης ως προορισμού που θα μπορεί να συνδυάζει κανείς τουρισμό, αναψυχή, ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση, συζήτησαν Δήμος, Νοσοκομείο Κύμης και ΑΧΕΠΑ.

Περισσότερα...

Συστράτευση για τη σωτηρία του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ

Η Ομάδα Επιμελητηριακών Συμβούλων, ο Σύνδεσμος των εν Εν Εύβοια Πελοποννησίων Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας, καλούν τους πολίτες και τον Επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας να υποστηρίξει ενεργά Bazaar, το οποίο θα γίνει από 12-13 Οκτωβρίου, για τη σωτηρία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, που δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ