ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ02202020

Τρι, 18 Φεβ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ανδρέας Χριστόπουλος Χώρα - βούρκος πολιτικά η Ελλάδα

Χώρα - βούρκος πολιτικά η Ελλάδα

Η ευτέλεια στην πολτική ζωή της χώρας έχει πιάσει πάτο. Χωρίς καμία απολύτως απόδειξη διασύρονται σε εθνικό επίπεδο πολιτικά πρόσωπα και κανείς δεν λογαριάζει ότι έχουν οικογένειες, παιδιά σε σχολεία, κοινωνικό περίγυρο.

Πέταξαν στην αρένα 10 ονόματα με ισχυρισμούς καφενείου (άκουσα, μου είπαν, έτσι έμαθα) και στη συνέχεια αμόλησαν τα "λιοντάρια" της φρίκης: Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος άλλοι με μειλίχιο ύφος και άλλοι με πεζοδρομιακό κατάπτυστο ύφος δίκασαν ήδη: Τα έχουν "".πάρει".

 

Αυτή είναι η τεχνική. Να διχάζεις την κοινωνία, να εμφανίζεις τον εαυτό σου σαν άγγελο της κάθαρσης και να ρίχνεις βορά στο άξεστο και απαίδευτο κοινό (που ψηφίζει...) τις υπολήψεις ανθρώπων που δεν έχουν καν κατηγορηθεί επισήμως για κάτι.

 

Είναι φανερό ότι η Ελλάδα πολιτικά, είναι πια ένας λασπότομος, ένας βούρκος, όπου αρχές, αξίες, κανόνες, έχουν παραμεριστεί και το μόνο που έχει απομείνει είναι ο αγριανθρωπισμός.

 

Μπήκαμε λοιπόν σε μια μακρά προεκλογική περίοδο όπου α) Η λάσπη θα είναι το πρώτο υλικό στη δημόσια ζωή β) θα ξεκινήσει η παροχολογία με αύξηση π.χ. επιδομάτων τα Χριστούγεννα και έγκριση κλαδικών αιτημάτων και γ) ΜΕΤΑΘΕΣΗ των υπογεγραμμένων μειώσεων συντάξεων, μείωσης αφορολόγητου για μετά την 1.1.2019.

 

Οι λάσπο-εκλογές πάνε για 19 Μαίου 2019 μαζί με τις ευρω-εκλογές.